søndag 17. april 2011

et lite påskeinnlegg

Eller pre-sommer om du vil. Når gradestokken vi 20 røde er det nærme nok. G-Funken er i tung rotasjon hos oss i sommermånedene, men det har vi postet så mye av fra før at vi dropper det akkurat for dette innleggets skyld. Vi har tidligere vært innom Ceu - Malemolencia, Marcio Local - Soul Do Samba, og ikke minst Luisito Quintero. Nå fyller vi på, uten brasilianere denne gangen. I dag blir det reggae. Uten en eneste jamaicaner. Derimot en gjeng fra Birmingham og en likblek kar fra Zambia.

Jeg rydder i kjelleren om dagen, og da fant jeg "Postens sommerkassett 1990". Akkurat som Absolute Music fra 90-tallet er det et temmelig godt tidsvitne, og vi som husker tidlig 90-tall vet at det kan bety ganske mye rart (for eksempel dette). Midt inne i virrvarret av Tre Små Kinesere og Roxette dukket derimot denne opp, fra et band man vel husker best for "Can't Help Falling In Love" og "Red, Red Wine".



Admiral P koser seg glugg ihjel på radioen om dagen. Jeg synes ikke akkurat "Snakke Litt" er spesielt superfet, men på EPen hans finner man denne livsbejaende godbiten.



Fremover alltid, bakover aldri. Åpenbart....

Smask gateguttene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar