tirsdag 11. mai 2010

Lekestue-musikk

Som nevnt har gategutter vært litt hit og dit i det siste, noe som har gjort at det har vært en aldri så liten tørkeperiode her inne. Med eksamen like om hjørnet vil det nok vært noe rolig i tiden fremover før vi kommer sterkt tilbake i slutten av mai.

Men... vi vet jo at det finnes folk der ute som er på denne bloggen kontinuerlig og trykker på oppdater, og vi vil selvsagt at dere skal få noe å kose dere med mens vi sitter og nileser i diverse medierelaterte bøker. Såklart vil vi det.



Først ut denne gangen er Michael Jackson. En av de absolutte favorittlåtene til gateguttene fra denne karen er Human Nature, som er på "Thriller"-albumet. Denne, altså...





Neste er også en gategutterfavoritt fra MJ. Off The Wall fra albumet med samme navn.





Siste MJ-låt for denne gang er Rock With You




Vi beveger oss bort fra Michael for denne gang, og tar en låt med Luther Vandross. Never Too Much er en frisk låt, og fortjener absolutt spalteplass hos gateguttene.






Neste låt er også temmelig frekk, og en aldri så liten klassiker. Terence Trent D'Arby har kanskje ikke laget VELDIG mange fete låter... men Sign Your Name... Den er temmelig gesten.




Vi avslutter med en herlig klassiker fra Lionel Richie... Denne sangen her. Fytti fytti fytti. My Destiny, folkens.

2 kommentarer:

  1. <3 MJ

    Hva er linken deres til fotballvmbloggen deres igjen?

    SvarSlett
  2. MJ, altså. :)

    Gategtters VM-blogg finner du på:

    http://gateguttersvm2010.blogspot.com/

    SvarSlett