onsdag 16. mars 2011

I can't be faded.... RIP Nate Dogg



Nate Dogg har croonet seg gjennom sitt siste refreng, og døde i går. De fleste som ikke er liiiike rapfantaster som oss kjenner ham nok best som fyren som får "more ass than a toilet seat" og er på utkikk etter "a girl I can fuck in my Hummer truck" i Shake That med Eminem for noen år siden, eller fra 21 Questions med 50 Cent for enda litt lenger siden.

De med et par år til på baken husker sikkert en av våre favoritter Regulate fra 1993 hvor han holder det rimelig ekte med Warren G. Det er en av de første rapsangene jeg kan huske at jeg virkelig digget. Andre knallsanger er Ain't No Fun (If The Homies Can't Have None) fra Snoop Dogg's debutalbum Doggystyle, The Next Episode fra Dr. Dre's 2001. Skandalouz og All About U fra Tupac's All Eyez On Me, og kanskje den feteste av dem alle, Deez Nuts fra Dr. Dre's debutalbum The Chronic.

De siste årene har han slitt med noen slagtilfeller, så det begynner å bli lenge siden han har kunnet synge spesielt mye. Likevel Nate, vi kommer til å savne deg. Hatten av og pimp canen i været!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar