mandag 8. november 2010

Tom Morello Part II

Vi lovet dere mer med Tom Morello, og vi holder jo vårt ord. Sist var det hans tid i Rage Against the Machine som var i fokus. Nå skal vi ta for oss Tom Morello sin tid i Audioslave, samt hans soloprosjekt hvor han går under navnet The Nightwatchman.

Da Zach de la Rocha sluttet i RATM, fant de resterende medlemmene av RATM ut at de måtte finne på noe nytt. Chris Cornell var også på jakt etter noen nye folk å lage musikk med etter at Soundgarden var oppløst. De klarte å legge to og to sammen, og skapte altså bandet Audioslave. Med Chris Cornells lett gjenkjennelige stemme og de ikke helt rævva musikerne fra RATM debuterte de med albumet som originalt nok ble hetende "Audioslave".

Vi har lagt ut en del Audioslave her på bloggen tidligere, men vi føler at noen tåler en liten encore. I og med at det er Tom Morello dette handler om blir det litt tøysete å ikke ta med et par Audioslave-låter. Så.. here goes.

Cochise




Be Yourself




Like a Stone




Shadow on the Sun




I Am the Highway (Live)




Så er det Tom Morello sitt soloprosjekt The Nightwatchman som står for tur. Her har han gått en litt annen vei, kan man vel si. Det er nesten som at man får en følelse av at Tom har hentet inspirasjon fra den godeste mannen i sort, Johnny Cash. Knakende bra er det hvert fall.


Until the End (Live)





The Fabled City




Tom Morello er rimelig fornøyd med å være med på Guitar Hero...

3 kommentarer:

  1. Snublet inn hit i dag, en gledelig overraskelse. RATM er digg, og (de to første albumene til) Audioslave likeså. Jeg må legge til at jeg synes dette er en velskrevet og knipsbar blogg. Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Takk takk! Hyggelig å lese. Enig angående Audioslave. Det var de to første albumene som var best, spesielt debutalbumet.

    En fin dag til deg og!

    SvarSlett
  3. RATM er og blir helt fantastisk! Debutalbumet til Audiosalve er også helt utrolig bra.. de to neste albumene.. jæ. Ikke så mye å skryte av.

    SvarSlett