mandag 6. september 2010

Litt frekt påfyll, og enda litt mer driv.

Etter en meget tam sommer på bloggfronten er Gategutter nå tilbake for fullt. Om sommeren har man jo tross alt så mye annet på programmet. Utepils, BBQ's, ferier og lignende. Nå er det derimot tilbake på skolen, og daaaa... Vi har nylig gitt dere litt sanger med driv, og et par av fantejenten Lil' Kim sine slagere fra Hard Core. Her kommer littegranne påfyll til disse to innleggene.

Som nevnt er det albumet "Hard Core" som definitivt står som favorittalbumet vårt når det snakkes om Kimberly. Vi tar av oss hatten for flere av sangene på denne klassikeren av en cd. Når tre sanger som dette kommer på rekke og rad på en cd... da, altså. Klapp på skulder til Lil' Kim der.

Lil' Kim - Big Momma Thang



Lil' Kim - No Time



Lil' Kim - Spend a Little Doe




Vi var også innom Foo Fighters. Dave Grohl er en gategutter-favoritt, uten tvil. Her følger en herlig låt fra tulleguttene fra over dammen.

Foo Fighers - My Hero



The Mars Volta spilte i Oslo for en god stund siden. Der var jeg, og det er jeg glad for. Nå skal jeg innrømme at jeg ikke liker ALT fra disse guttene er like bra, men de har mye som er fryktelig flott. Det skal de ha. I tillegg bør det nevnes at vokalisten Cedric Bixler-Zavala er høyt oppe på listen over artister som kan gjøre triks med mikrofonen (av typen presise hælspark, svinge den rundt i luften etc). Her følger noen av de som jeg synes de fortjente minst en øl etter å ha fullført.


The Mars Volta - The Widow



The Mars Volta - L'Via L'Viaquez




Chris Cornell bør være et kjent navn for mange som har fulgt musikk de siste tiårene. Som vokalist for Soundgarden var han med i den store Grunge-bølgen som bl.a. herjet tidlig på 90-tallet, og hvor også Nirvana selvsagt var med på moroa. Chris Cornell prøvde seg deretter med et soloalbum "Euphoria Morning", som ikke ble noen stor suksess. Da vokalist Zach de la Rocha sluttet i Rage Against the Machine dannet de tre resterende medlemmene av bandet gruppen Audioslave sammen med nettopp Chris Cornell. Debutalbumet deres er en høydare, med mye godlåter. Dessverre klarte de ikke helt å følge dette opp med de to neste albumene (som ble deres siste), og etter dette har Chris Cornell virkelig tullet det til for seg selv da han fant ut at han skulle få Timbaland til å produsere for seg. Ikke at det nødvendigvis trenger å være så ille, men kombinasjonen Chris Cornell og Timbaland... ja, det falt hvert fall ikke veldig i smak for undertegnede.

Uansett, her er et par godlåter fra Audioslave, samt en frekk liten coverversjon Chris Cornell gjorde av en Michael Jackson-klassiker.

Audioslave - Like a Stone




Audioslave - Cochise
(Her brukte Audioslave litt fyrverkeri i sangen sin, de...)



Audioslave - Show Me How to Live




Chris Cornell - Billie Jean




Takk for meg.

- Frode Vincenzo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar