lørdag 4. september 2010

Queen B@#$H

Damerappere er det få av. Og uansett hvor mye det måtte koke under Jarhead-klippen til de Ottarmedlemmene som kan komme til å lese dette, så synes vi egentlig det ikke gjør så mye. Stort sett blir det best når de synger, men rapping blir ofte litt.. rart. Missy Elliott er bra nok, Lady Of Rage også. Vår favoritt er derimot jenta med et par king size grapefruits både i BHen og nedentil. Lil' Kim går ikke akkurat inn for å gjøre ting så barnevennlig hun kan. Hun er ordentlig useriøs, spesielt når hun lyver under ed og havner i fengsel i et år. Det var kanskje litt i overkant da, Kimberly. Bortsett fra å være en skikkelig søplekjeft så er hun også ganske kjent for å ikke ha på seg mer klær enn strengt tatt nødvendig.

Dagens to utvalgte sanger er fra debutalbumet Hard Core. Det albumet kan man trygt si ikke sto i hyllen til Cynthia DeLores Tucker, en aktivist som arbeidet for borgerrettigheter (som vi støtter av hele vårt hjerte) og mot gangsta rap (ikke alltid man treffer like godt med hva som er viktig her i verden). Hun gikk rett til Warner Bros. Records og klagde hun. Fordi de "produserte dette skitne makkverket". Selv om vi forsåvidt forstår at frekvensen av bakoversveis blant 69-åringer kan være høy av Lil' Kims lyriske bidrag til verden, er det vel tross alt ikke dem Lil' Kim skrev denne platen for. Så fikk også DeLores beskjed tilbake fra en og annen rapper. Her er Tupacs mening: " C.DeLores Tucker you's a motherfucker / Instead of trying to help a nigga you destroy a brother". Tucker saksøkte, fikk ingenting.

Frode har alltid bakoversveis, men ikke på grunn av innholdet. vi har faktisk våre favorittsanger av Lil' Kim fra denne platen vi. Her får du "Queen B@#$H" og "Drugs", hvor Notorious B.I.G. er med og fjaser litt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar