søndag 21. mars 2010

Smooth

Det hender at man kommer hjem sent en kveld, og av en eller annen grunn (eller av flere grunner) ikke er alene. Kanskje har man tatt med seg en person som gjør at man bør være ørlite påpasselig med hva man setter på av musikk. Det kan for eksempel være en idé å la death metal-musikken hvile seg litt. Vi i Gategutter tenkte å dra frem noen låter som muligens passer litt bedre enn f.eks. sanger som omhandler død, innvoller, blod og generelt usexy greier.

Har man ikke peis eller skinnfell, er det absolutt ingen krise. De fleste samleier foregår faktisk ikke på skinnfeller foran peisen. (Dette har vi forsåvidt ikke noe statistikk på, men er temmelig sikre likevel). Enkelte artister har opp gjennom årene kommet med låter hvor man med en gang tar hintet dersom vinen er på bordet, lysene dempet og den du ble med hjem er litt naken. Et godt eksempel på hvordan man dempet overraskelsen over å plutselig ha på seg lite klær i gamle dager, er Marvin Gaye - Sexual Healing.



I senere år har gutta blitt flinkere på å ha kjærlighetssorg. Eksempler på dette er Ne-Yo og Mario Vazquez. Disse sangene passer kanskje best hvis du har fått med deg den sentimentale typen hjem. Det kan nok også fungere dersom du har med deg en du har hatt litt historie med. Muligens ble det noen feilskjær, men så er kanskje ikke alt håp ute allikevel?

Ne-Yo - Mad



Mario - How Do I Breathe



Om man går tilbake på 90-tallet var det en liten gjeng fra Philadelphia som ikke alltid synes det var like lett å komme over tjejene sine, dog. Tittelen "End of the Road" sier vel det meste, men om det skulle være vanskelig å skjønne, har heldigvis Michael McCary vært såpass jovial at han snakker litt mot slutten av låten. Han har ikke spesielt lys stemme, men stokk, det har han.

Boyz II Men - End of the Road



Av og til er det bare ingen tvil. Det kan gutta som har tatt navnet sitt fra noe som høres ut som frokostblanding og en leke, K-Ci & Jojo, skrive under på. Når det ikke eksisterer noen som helst tvil om at man har funnet den rette, da passer det med denne:

K-Ci & JoJo - All My Life



Hvis halv ett-damen din (evt halv tre hvis du er uheldig) ikke skjønner opplegget av den neste sangen, så bør du kanskje revurdere hele kvelden. Selv om Boyz II Men var litt trist og lei i den andre sangen, kom de tydeligvis over det. Budskapet i denne låten peker hvert fall i den retningen. Kanskje de hørte på Ne-Yo og Mario, og fikk ordnet opp seg imellom? (Nei, det gjorde de ikke, for Ne-Yo og Mario drev nok fremdeles med "ring-på-spring" da Boyz II Men lekte seg på 90-tallet).

Boyz II Men - I'll Make Love To You



Disse siste låtene bør komme når du er varm i trøya (som forhåpentligvis ikke lenger er på). Hinsides frekt og offensivt kan man vel kalle dette. R.Kelly har jo tøyset seg opp i VEL mye tull opp gjennom årene, men må vel allikevel kunne sies å være en tittelkandidat når det gjelder friske sengelåter.

R.Kelly - The Greatest Sex



Ginuwine er også en artist som kan dette med å lage silkemyke låter som etterlater lite til fantasien. Når refrenget på den første singelen man gir ut rett og slett går: "If you're horny, let's do it, ride it, my pony, my saddle's waiting, come on and jump on it."... Ja, da altså. Da ender du opp i dette innlegget.

Ginuwine - Pony



Den siste gjengen er veldig gode til å stå i ring mens de knipser og har på seg dress. Heldigvis kan de mer enn det. De lever tydeligvis ikke etter mantraet "don't kiss and tell", dog. Og igjen, heldigvis. I tillegg er de særdeles glad i hvite antrekk. Men nok om hva de er flinke til og hvilken farge de foretrekker på klærne sine. Her er Az Yet med den siste låten for denne gang.

Az Yet - Last Night



Are & Frode Vincenzo

PS: I og med at det denne uken er hjemmeeksamen, er det mulig at det blir noe rolig her de neste par dagene. Men vi kommer desto sterkere tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar